Hoe Zit Het Tegenwoordig Met Online Gokken En Fruitautomaten?

De online casino industrie is een zeer competitieve markt en daarom zijn originaliteit en innovatieve aanpak altijd welkom. Als het echter gaat om het ontwerp van online slots, houden de meeste spelaanbieders ervan een “veilige gok” te hebben in plaats van rond te dwalen in het donker. Fruitautomaten bestaan ​​al heel lang en het lijkt erop dat ze nog geen enkele noot van hun magie verloren hebben. Waarom zijn fruitautomaten altijd leuk om te spelen en wat verbergt zich achter hun constante populariteit? Maak je schouders los en bekijk het nu!

De Vroege Dagen Van Fruitmachines

Niet alle theorieën zijn het eens over de vraag wie de eerste gokkast uitvond, maar de meesten geloven dat het de “Liberty Bell” was, ontwikkeld door zekere Charles Fay in 1887. Het was gemakkelijk om te spelen en te begrijpen, met 3 rollen, één winlijn en slechts 5 symbolen, waaronder diamant, schoppen, hart, hoefijzer en bel.

De Eerste Fruitmachines Kwamen In Het Begin Van De 20e Eeuw Op Het Podium In De VS

In die tijd was het illegaal om te gokken en voor echt geld te spelen, dus werden de vroegst opgetekende winsten uitgedeeld in de vorm van kauwgom met verschillende smaken, waarbij de winnende symbolen op de rollen werden getoond. Enkele van de meest populaire online slots waren kers en meloen.

De Psychologie Van Kleuren

Dus, de vroege gokmachines zijn degenen die we zouden moeten bedanken voor het betrekken van het fruit-associatiemoment in gokken. Het is interessant om te vermelden dat de Mills Novelty Company een Bell-Fruit-logo had op een van de producten die in deze spellen werd gebruikt.

Kan er echter een diepere psychologische verklaring zijn achter de eeuwigdurende populariteit van fruitautomaten? Sommigen hebben de neiging dit te geloven. Het is namelijk bekend dat mensen op kleuren reageren. Afhankelijk van je stemming, kies je ervoor om lichte of donkere kleuren te dragen.

Wat heeft dat te maken met fruitmachines? Nou, fruit dat in slots wordt gebruikt, wordt gepresenteerd zoals het in de echte wereld bestaat. Citroen is geel, aardbeien zijn rood, sinaasappelen zijn oranje. Dat zijn allemaal vrolijke kleuren die positieve en blije boodschappen naar onze hersenen sturen als we ernaar kijken.

Heerlijk En Smakelijk

Maar hou even op, want het verhaal eindigt hier niet. Mensen houden van eten, nietwaar? En eten is voor altijd meer dan alleen een primaire menselijke behoefte geweest. Het is een ceremonie, een plezier en een reden voor mensen om samen tijd door te brengen.

Al die heerlijk uitziende vruchten doen een belletje rinkelen van een smakelijk en gezond voedsel.

Sterker nog, in 1963, toen Bally de eerste fruitmachine met de naam Money Honey ontwikkelde, bevatte deze fruitige goedheid, zoals meloenen, citroenen, sinaasappels en kersen. En tegenwoordig is het nog steeds hetzelfde – fruitautomaten zien er aantrekkelijk uit zoals ze deden op het moment dat ze werden uitgevonden.